Şcoala MIHAI EMINESCU Ighiu

Crăciun fericit, un an nou 2009 mai bun tuturor! 

SĂRBĂTORI FERICITE ŞI „LA MULŢI ANI!”

Cu ocazia Sfintelor Sărbători ale Naşterii Domnului Iisus şi a Noului An vă dorim să se împlinească în viaţa dumneavoastră varianta Mioriţei din colindul „Trei păstori”. Astfel vă dorim să aveţi prieteni ca fraţii cu care bine să va sfătuiţi, să lucraţi împreună cu voioşie şi într-un gând, cu spor şi multă binecuvântare. Să primiţi răsplată înzecită pentru binele pe care îl faceţi, pace, bucurii, fericire şi armonie alături de cei dragi, multe şi mari împliniri.

Pentru elevi  spor la învăţătură şi îmbogăţire sufletească, iar şcoala să vă aduc acea pregătire de care să vă folosiţi şi să vă bucuraţi toată viaţa! Să vă amintiţi de ea întotdeauna cu bucurie!

 

Cu respect.

Director, Prof. Ioan Vlaşin

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Monday, December 22, 2008 8:22:41 PM Categories: Urări

 

Pagina cu informaţii pentru cadrele didactice a fost deschisă aici - www.scoalaighiu.ro/informatii-cadre-didactice.aspx , în secţiunea Şcoala online.
Pagina cu informaţii utile pentru elevi (Admitere, teze, etc.) poate fi accesată aici: http://www.scoalaighiu.ro/informatii-pentru-elevi.aspx, în aceeaşi secţiune, Şcoala online.

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Friday, November 14, 2008 7:09:11 PM Categories: Anunt general

 

Informaţii şi noutăţi structurate

S-a realizat modificarea paginii principale pentru a facilita informarea comunităţii, urmărirea mai uşoară a informaţiilor, etc.
Versiunea veche a paginii cu anunţurile este la adresa http://www.scoalaighiu.ro/anunturinoutati.aspx

View User Profile for Admin
Posted by Site admin Wednesday, November 12, 2008 11:38:32 PM Categories: Anunt general
Page 6 of 6 << < 1 2 3 4 5 6
Copyright 2008